Vesti iz fudbala

Finalista Lige konferencija na "Marakani": Zvezda dogovorila prijateljski meč protiv Fiorentine

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.07.2023 12:54
Finalista Lige konferencija na "Marakani": Zvezda dogovorila prijateljski meč protiv Fiorentine Tanjug/AP Photo/Petr David Josek

Najavili su iz Crvene zvezde da će ovog leta odigrati mnogo kvalitetnih kontrolnih utakmica kako bi se što bolje spremili za grupnu fazu Lige šampiona, a jedna od njih će biti i protiv Fiorentine.

Dva kluba su se dogovorala da se meč odigra 26. jula od 20.00 časova i to na stadionu "Rajko Mitić", a kako poručuju iz srpskog šampiona za taj meč će važiti Premium sezonske ulaznice.

Biće to prilika da navijači crveno-belih vide finalistu Lige konferencija koji je u Pragu poražen od Vest Hema, ali i da pozdrave svog nekadašnjeg napadača Luku Jovića koji je standradni član tima iz Firence.

Pored njega, u timu "ljubičastih" bi trebalo da zaigraju još jedan bivši fudbaler Zvezde, Aleksa Terzić, kao i nekadašnji defanzivac Paartizana, a danas reprezentaivac Srbije, Nikola Milenković.

Crveno-beli su početkom nedelje odigrali i kontrolni meč protiv Zenita, a od 18.30 (TV Arena 1 Premium) će odmeriti snagu protiv ekipe Nefčija.