Vesti EURO 2024

"SMS" žali za pobedom u Razgradu: Mogli smo i bolje, ovaj bod može da bude presudan

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.06.2023 23:34
"SMS" žali za pobedom u Razgradu: Mogli smo i bolje, ovaj bod može da bude presudan TV Arena Fight

Reprezentativac Srbije Sergej Milinković Savić dao je izjavu za TV Arena sport, posle remija "orlova" sa Bugarskom u Razgradu, u sklopu četvrtog kola grupne faze kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Iako je Srbija bila bolji rial tokom većeg dela susreta, nije uspela da materijalizuje svoje šanse sve do samog finiša utakmice, kada je Darko Lazović postigao izjednačujući pogodak i to u dubokoj nadoknadi za 1:1.

"Dobro, uzeli smo taj bod, koji će na kraju biti možda i presudan kada se sve bude sabiralo. Imalo smo dosta prilika koje nismo uspeli da iskoristimo, ali smo ipak osvojili bod. Možemo sada da idemo kući i da se bolje pripremimo za nastavak takmičenja", rekao je popularni "SMS" za Arenu i dodao:
 


"Teren nije bio nimalo lak za igranje. Kraj je sezone... Naravno, ne treba tražiti alibi. Skupiuli smo poslednji atom snage, mislim i da nismo odigrali toliko lošu utakmicu, jer smo imali dosta prilika, pa ostaje na neki način i žal što nismo ostvarili bolji rezultat i uzeli sva tri boda", zaključio je reprezentativac Srbije.