Vesti iz fudbala

Ronaldo veruje u sebe: Igraću još dugo za reprezentaciju, očekujte još mnogo golova

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.06.2023 08:30
Ronaldo veruje u sebe: Igraću još dugo za reprezentaciju, očekujte još mnogo golova Tanjug/AP Photo/Armando Franca

Najbolji portugalski fudbaler svih vremena, Kristijano Ronaldo, uveren je da će uprkos činjenici što ima 38 godina i igra u Saudijskoj Arabiji još dugo biti član nacionanog tima svoje zemlje.

Iskusni prvotimac Al Nasra je bio deo reprezentacije na na meču kvalifkacija za odlazak na Evropsko prvenstvo protiv Bosne i Hercegovine (3:0), a trebalo bi to da bude i večeras u duelu protiv Islanda.

"To što igarm u Saudijskoj Arabiji ne utiče na moj status u nacionanom timu. Uostalom, vidite da sam tu i da igram. Ljudi ne znaju koliko je liga u ovoj zemlji kvalitetna. Uostalom, to pokazuje i to što veliki broj igrača iz evropskih klubova krenuo mojim stopama i dolazi u Arabiju, a verujem da će ih uskoro biti još više", rekao je Ronaldo.

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda, Real Madrida i Juventusa nije uspeo da postigne gol na meču protiv Bosne i Hercegovine, ali njega to ne zabrinjava i smatra da će se to vrlo brzo promeniti.

"Verujem da ću još dugo igrati za reprezentaciju. Osećam se sposobnim za to, mislim da mogu da pomognem ekipi, a to možete da pitate i selektora koji ima poverenje u mene, a ja ću se truditi da mu to vratim novim golovima u nacionalnom dresu. Uveren sam d aće ih biti još mnogo", rekao je Ronaldo