Vesti iz fudbala

Anćelotijev sin vodi Brazil do juna naredne godine, a onda dolazi Karlito: Zanimljiva ideja Brazilaca

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.06.2023 10:51
Anćelotijev sin vodi Brazil do juna naredne godine, a onda dolazi Karlito: Zanimljiva ideja Brazilaca Tanjug/AP Photo/Jon Super, File

Čelnici fudbalskog saveza Brazila čine sve kako bi privoleli Karla Anćelotija da sedne na klupu petostrukog svetskog šampiona, ti njihovi pokušaji traju već mesecima i blizu su realizacije, a sada su spremni i za jednu neobičnu ideju.

Naime, kako prenose mediji u Južnoj Americi, Brazilci će ponuditi ugovor Dejvidu Anćelotiju, sinu aktuelnog trenera Real Madrdia, koji je inače njegov pomoćniko d 2016. godine, a onda bi na leto naredne godine, kad mu istekne ugovor sa španskim klubo, i njegov otac došao u Brazil.

 

 

Navodno, ta ideja je krenula od iskusnog Italijana koji želi da pripremi teren za svoj dolazak i zato mu je potrebno da u Brazil pošalje nekoga u koga ima apsolutno poverenje, a to je upravo njegov sin.

Dve strane će uskoro sesti da razgovaraju, najverovatnij u Madridu, gde Dejvid i živi, a cela priča bi, prema navodima medija, trebalo da bude gotova do kraja meseca.

Reč je o stručnjaku koji ima 33 godien i koji je radio u PSŽ-u, a pomagao je svom ocu i dok je on sedeo na klupama Bajerna iz Minhena, Napolija i Evertona.