Vesti iz fudbala

Radulović posle remija sa Mađarskom: Valjda se nešto pitamo i mi

komentari (0)

Autor: Kosta Simetić

17.06.2023 23:15
Radulović posle remija sa Mađarskom: Valjda se nešto pitamo i mi MN Press

Selektor Crne Gore, Miodrag Radulović, govorio je na konferenciji za medije nakon remija njegove ekipe sa Mađarskom.

Bilo je 0:0, a selektor Mađarske, Marko Rosi, istakao je da bi njegova selekcija pobedila da je bila makar na 70% svojih mogućnosti.

Taj komentar se Raduloviću nije dopao, koji je dodao da valjda ima nešto i do njegove ekipe.

"Pričalo se i da je Srbija odigrala slabo, pa sada Mađarska. Valjda se nešto pitao i protivnik, u ovom slučaju mi. Sigurno smo doprinieli da naši rivali izgledaju tako. Šteta što to nismo krunisali boljim rezultatima. Junski je termin i falilo nam je svežine, jer veliki broj igrača je odavno završio klupsku sezonu. Dali smo sve, u odnosu na meč sa Srbijom smo bili zreliji i mudriji, pokazali smo pravi karater i nismo dozvolili da nam padne koncentracija. Ovo je bod koji sigurno ima važnost, pokazaće se to u septembarskim duelima kada je bitno da savladamo Litvaniju i Bugarsku", dodao je Radulović.

Crnu Goru mogu da raduju partije koje beleži njihova selekcija.

"Sigurno su igre bile bolje nego što pokazuju rezultati. Pokazali da možemo da igramo sa favoritima - sa timom koji je učestvovao na Mundijalu i ekipom koja je žrebana iz prvog šešira. Ipak, da biste pobeđivali timove kao što su Srbija i Mađarska morate da koristite šanse, a mi nismo nijednu u te dvie utakmice. Nadam se da ćemo popraviti taj segment", zaključio je Radulović.