Vesti iz fudbala

Al Hilal troši milijardu evra: Pored Mesija želi u timu i Karima Benzemu!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.05.2023 23:02
Al Hilal troši milijardu evra: Pored Mesija želi u timu i Karima Benzemu! Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Al Hilal se sprema da uđe u anale fudbala jer planira da potroši milijardu evra za Lionela Mesija i - Karima Benzemu. I nije trač već istina koja je potvrđena iz više izvora.

Posle informacije da je Horhe Mesi, otac i menadžer Lionela Mesija, verbalno pristao na ponuđene uslove, potvrđena je vest da je poslata ponuda Karimu Benzemi i to od 400 miliona evra plate za ugovor od dve godine! Al Hilal napadaču Real Madrida nudi i 100 odsto imidž prava, privatnu rezidenciju, kao i ulogu ambasadora Saudijske Arabije u cilju dobijanja Mundijala 2030. godine.

Prema navodima Fabrisija Romana, Benzemu je ova ponuda zaintrigirala i obaviće razgovore sa predsednikom Reala Florentinom Perezom kome je stisao nedavno ruku oko produžetka ugovora do juna 2024. godine.

 

 

Mesi je takođe veoma blizu odluke da prihvati najveću ponudu u isotriji fudbala, odnosno 600 miliona evra za dve godine i silne bonuse, kao i ulogu amabasadora Saudijske Arabije. 

Klub iz Saudijske Arabije uz Mesija i Benzemu planira da dovede Serhija Busketsa i Đordija Albu, da napravi tim za osvajanje Azijske Lige šampiona. 

 

 

Videćemo hoće li u tome i uspeti. Pokazalo se u istoriji da ponekad nije sve u novcu. Potvrđuje to i nezadovoljstvo Kristijana Ronalda posle prve sezone u Al Nasru.