Vesti iz fudbala

Abubakar demantovao glasine: Al Nasr sam napustio iz porodičnih razloga, a ne zbog Ronalda

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.02.2023 19:19
Abubakar demantovao glasine: Al Nasr sam napustio iz porodičnih razloga, a ne zbog Ronalda Tanjug/AP Photo/Hussein Malla

Fudbaler Bešiktaša i kamerunski reprezentativac Vinsent Abubakar priznao je danas da je iz porodičnih razloga napustio Al Nasr, a ne zbog Portugalca Kristijana Ronalda, prenose turski mediji.

Abubakar je napustio Al Nasr početkom godine, pošto je u klub iz Rijada stigao Ronaldo. Pojedini mediji su objavili da je Kamerunac napustio klub iz Rijada zbog pravila Profesionalne lige Saudijske Arabije o ograničenju broja stranih fudbalera. Međutim, Abubakar tvrdi da je Ronaldo insistirao da Kamerunac ostane u klubu iz Rijada.

"Razgovarali smo i Kristijano mi je rekao da želi da ostanem. Odgovorio sam mu da želim odem iz porodičnih razloga. Pitao me je gde se nalazi moja porodica. Tada mi je porodica bila u Francuskoj. Želeo sam da odemo u Tursku, jer bih bio bliže Francuskoj", otkrio je Abubakar.

 

 

"Ronaldo mi je rekao da je to dobra odluka, ali da mi je situacija komplikovana kada sam daleko od porodice", dodao je kamerunski reprezentativac.

Abubakar (31) je pre Al Nasra igrao za Bešiktaš, Porto, Lorijen, Valensijen i Koton Sport. On je od početka godine odigrao četiri meča za Bešiktaš. Za reprezntaciju Kameruna odigrao je 94 meča i 35 puta se upisao u listu strelaca.