Vesti iz fudbala

Jaka kiša prekinula Kup meč u Novom Sadu: Fudbaleri Vojvodine i Čukaričkog sutra opet na terenu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.05.2023 19:14
Jaka kiša prekinula Kup meč u Novom Sadu: Fudbaleri Vojvodine i Čukaričkog sutra opet na terenu TV Arena sport/ Screenshot

Posle nešto više od pola sata igre, glavni sudija meča polufinala Kupa Srbije u Novom Sadu, Aleksandar Živković, odlučio je da fudbalere Vojvodine i Čukaričkog pošalje u svlačioncu. Da bi posle dugog prekida odlučeno da su slobodni do sutra, kada bi utakmica trebalo da bude nastavljena. U terminu koji će biti objavljen do kraj ovog dana. 

U pitanju je viša sila, jer je ionako natopljen teren još više bio pod vodom usled jakog pljuska. Toliko da se lopta do tog 33. minuta jedva kretala po barama i blatu na terenu "Karađorđa". 

U trenutku prekida utakmice gosti su vodili 2:0, golovima Viktora Rogana u 7. minutu i Muhameda Badamosija u 28. minutu. I bili bliži duelu sa Crvenom zvezdom, koja u isto vreme igrala svoju utakmicu sa TSC-om u Bačkoj Topoli.

Da li će nastaviti borbu za trofej u najmasovnijem domaćem takmičenju ili će "lale" naći načina da uzvrate udarac do kraja preostalog vremena biće poznato tek sutra, jer je utakmica odložena za 18. maj. Gledaoci direktnog prenosa na TV Arena 2 Premium imali su priliku da vide kako delilac pravde i kapiteni dva tima viš puta na različitim mestima bacaju loptu, a ona se svaki put "ukopava".