Vesti iz fudbala

Živković uživo posmatrao "srpski derbi" u Italiji: Posle utakmice se pričalo o reprezentaciji Srbije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.05.2023 08:47
Živković uživo posmatrao "srpski derbi" u Italiji: Posle utakmice se pričalo o reprezentaciji Srbije FSS

Poslednji dan aprila doneo je mnogo uzbuđenja u italijanskoj Seriji A gde je na terenu bio veliki broj srpskih reprezentativaca. Na stadionu "Artemio Franki“ Fiorentina je bila ubedljiva protiv Sampdorije - 5:0, a na terenu su bili od prvog minuta Luka Jović, Nikola Milenković, u finišu meča priključio im se Aleksa Terizić, dok je za goste Filip Đuričić odigrao četrdesetak minuta.

 

 

Ubedljivu pobedu domaćih ispratio je jedan od trenera u A timu Srbije Bratislav Živković koji se posle utakmice sastao sa našim reprezentativcima.

Sigurno da su više razloga za dobro raspoloženje imali Milenković, Jović i Terzić. Luka Jović je meč završio sa tri asistencije od kojih je poslednja bila za realizaciju Alekse Terzića.

Osim utakmice tema za razgovor bile su i kvalifikacije za EP koje se nastavljaju u junu i koje našoj reprezentaciji donose utakmicu protiv Bugarske u Razgradu. Selektor Dragan Stojković sa timom saradnika pažljivo prati formu naših reprezentativaca. Podsetimo da se nedavno sa kapitenom Dušanom Tadićem u Amsterdamu sastao direktor A tima Stevan Stojanović.

Fiorentina je ovom pobedom otišla na osmo mesto Serije A, dok se Sampdorija koju trenira Dejan Stanković nalazi na poslednjem mestu.