Vesti iz fudbala

Duljaj čestitao Čukaričkom i poručio: Borim se koliko mogu, mora sve mnogo bolje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.04.2023 19:09
Duljaj čestitao Čukaričkom i poručio: Borim se koliko mogu, mora sve mnogo bolje MN Press

Fudbaleri Partizana doživeli su poraz od Čukaričkog u gostima 0:1 (0:0), posle čega su prepustili Brđanima treću poziciju u Mozzartbet Superligi uoči starta plej-ofa. Čukarički sada ima 62 boda, koliko i drugoplasirani TSC, dok je Partizan četvrti sa 57 osvojenih bodova.

Crvena zvezda je i dalje neprikosnovena na vrhu sa 82 i bod protiv ekipe iz Bačke Topole u subotu joj garantuje odbranu titule.  Plej-of domaćeg prvenstva počinje sutra, gde nas očekuju još sedam utakmica do kraja šampionata, a za dva dana će Partizan ponovo odmeriti snage sa Čukaričkim. 

Nakon susreta za Brđanima, utiske su sumirali oba trenera, a prvi je pred kamere TV Arena sport stao strateg Partizana Igor Duljaj.

"Hoću da čestitam kolegi i protivničkim igračima. Mnogo smo bolje danas ušli u meč nego u drugih 20 minuta. U drugom poluvremenu smo imali neke šanse, ali nismo uspeli da ih realizujemo. Moji igrači su se borili, pa sa te strane ne mogu da im nađem zamerke, ali mora mnogo toga da se popravi. Opet ću biti dosadan, ja se borim koliko mogu...", rekao je Duljaj, koji je potom prekinuo svoje izlaganje zbog "čarki" igrača kraj terena. 
 

Njega je ubrzo zamenio trener Čukaričkog Dušan Kerkez, koji je imao samo reči hvale za svoje igrače.

"Mislim da smo zaslužili pobedu. Odigrali smo zrelo iako smo u prvom poluvremenu bili dosta nervozni. Drugi deo igre je bio mnogo bolji. Dali smo taj gol, posle čega smo podigli tempo. Za dva dana nas očekuje novi okršaj sa Partizanom. Biće to tvrda utakmica, ne verujem da će biti mnogo golova, jer su bodovi od velike važnosti", zaključio je Kerkez.

Partizan će u nastavku sezone igrati protiv Čukaričkog. Derbi protiv Zvezde je na programu 26. aprila u Humskoj. Zatim slede dueli sa TSC-om, Novim Pazarom, Radničkim iz Kragujevca, Vojvodinom i Voždovcem.

Brđani sa druge strane, osim Partizana, igraju protiv TSC-a, Čukaričkog, Zvezde, Vojvodine, Novog Pazara, Voždovca i u poslednjem, 37. kolu se sastaju sa Radničkim iz Kragujevca.

Kompletan raspored plej-ofa i plej-ina pogledajte u ovoj vesti.