Vesti iz fudbala

Suze i aplauzi i Đenovi: Erikson pozdravio navijače Sampdorije, a oni mu poručili da su uz njega u borbi sa rakom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.05.2024 09:25
Sven Goran Erikson AP Photo/Armando Franca, File
Sven Goran Erikson

Švedski stručnjak, Sven Goran Erikson bio je minulog vikenda gost svog nekadašnjeg kluba Sampdorije na meču protiv Ređine i na tom susretu su viđene vrlo emotivne scene.

Trofejni stručnjak je došao u Đenovu da se oprosti od navijača kluba na čijoj je klupi sedeo pet godina i sa kojim je uspeo da trijumfuje u Kupu Italije.

Zajedno sa njim na teren su izašli i mnogi bivši igrači Sampdorije, a navijači su ga pozdravili gromoglasnim apalauzom uz istaknuti transparent "Uz tebe smo u ovoj borbi. Dobrodošao u Đenovu, gospodine Erikson".

 

 

"Proveo sam u ovom klubu pet prelepih godina i zaista mi je drago što sam ponovo u Sampdoriji. Igrali smo tih godina mnogo lep fudbal, mogli smo da ostvarimo i bolje rezultate, ali svakako imam sjane uspomene iz tog perioda. Hvala navijačima na sjajnom dočeku", rekao je Šveđanin.

Podsećanja radi, Erikson je nedavno objavi da boluje od raka i da su mu lekari poručili da mu je ostalo još samo nekoliko meseci života.

Zbog toga su u Liverpulu odlučili da mu ispune životni san i dozvole da sedi na klupi ovog kluba tokom prijateljske utakmice protiv Ajaksa.