Vesti iz fudbala

Legenda ne zaboravlja legendu: Andrea Pirlo pobedu nad Ređinom posvetio Siniši Mihajloviću

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.12.2023 09:07
Andrea Pirlo MN Press
Andrea Pirlo

Subota, 16. decembar bila je prva godišnjica od prerane smrti legendarnog srpskog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića, a baš tog dana njegov bivši klub Sampdorija ostvario je značajnu pobedu protiv Ređine u Seriji B (2:1).

Trener ekipe iz Đenove, Andrea Pirlo, naglasio je posle osvojena tri boda da je taj trijumf posvećen Mihi, koji je u ovom klubu ostavio dubok trag.

"Ovo je pobeda za Sinišu Mihajlovića. Igrali smo za njega i pobedili. On je bio uzor svima nama, kako na terenu tako i van njega. Miha je neko koga se svi veoma rado sećamo", rekao je posle meča Pirlo, a zatim pričao o samoj utakmici:

 

 

"Nije lako igrati protiv Ređine na njenom terenu i zato mislim da je ova pobeda posebno značajna. Imali smo sjajnu podršku navijača i pred nama su još dve utakmice pred pauzu u prvsenstvu i želimo da na najbolji mogući način završimo 2023. godinu."

Đenovljani nakon nova tri boda zauzimaju 10. poziciju na tabeli Serije B sa 22 osvojena boda iz 17 odigranih mečeva, što je 13 manje od vodeće Parme, a pred igračima Andrea Pirla su mečevi protiv Feralpisala i Barija, 23, odnsono 29. decembra, a oba meča igraju na domaćem terenu.

Nakon toga toga u italijanskoj Seriji B sledi pauza do 14. januara, akada će tim Andrea pirla gostovati Veneciji.

 

Standings provided by Sofascore