Vesti iz fudbala

Podrška za mog prijatelja Dejana Stankovića, da mu sin što pre ozdravi: Igor Duljaj pozdravio trenera Ferencvaroša

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.04.2024 11:50
Dejan Stanković MN Press
Dejan Stanković

Pre nego što je izneo svoja očekivanja o predstojećem 173. "večitom derbiju" protiv Crvene zvezde koji je na programu u subotu od 18. časova, trener Partizana, Igor Duljaj je imao nešto specijano da kaže.

Naime, šef stručnog štaba crno-belih je pružio podršku nekadašnjem trrneru večitog rivala, a svom saigraču iz reprezentacije, Dejanu Stankoviću čiji se sin nalazi u bolnici.

"Moram pre svega da kažem da su mi fudbal i sport omogućili da upoznam mnogo divnih ljudi, a jedan od njih je moj veliki prijatelj Dejan Stanković. On trenutno sa svojim starijim sinom Stefanom vodi veliku bitku i ja samo želim da ga pozdravim i poželim mu da Stefan što pr eozdravi", rekao je Duljaj.

Podsećanja radi, Dejan Stanković se vratio u Budimpeštu posle nekoliko dana provedenih u Italiji, gde je boravio kako bi bio uz najstarijeg sina Stefana. 

I dalje se ne zna zbog čega je njegov sin tačno hospitalizovan, ali je klub otkrio da će Stanković voditi ekipu protiv Kišvarde za vikend, a ovaj duel može Ferencvarošu da donese šestu uzastopnu šampionsku titulu u Mađarskoj.

Dejan Stanković je tokom prethodne nedelje na jednoj društvenoj mreži objavio da neće voditi Ferencvaroš jer mora da bude uz sina koji se tada nalazio već tri dana u bolnici