Vesti iz fudbala

Kadeti Partizana savladali Mančester siti sa 2:0 u Amsterdamu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.03.2024 16:31
Kadeti Partizana sa trenerima FK Partizan
Kadeti Partizana sa trenerima

Veliki uspeh napravila je kadetska selekcija Partizana, predvođena trenerom trenerom Đorđijem Ćetkovićem. Crvno -bele nade plasirale su se u polufinale turnira, čiji je domaćin Ajaks, pobedom nad Mančester sitijem 2:0.

Golove za crno-bele postigli su Grbović i Makević, a tim iz Humske je u jednom trenutku na terenu bio sa dva igrača manje.Ipak, čak ni to klubu iz Engleske nije bilo dovoljno da dođe do preokreta. Da je pred Partizanom lepa budućnost sada je jasno posle ove utakmice. 

Najpre su kadeti Partizana izgubili od meksičke Pačuke 1:2, a onda remizirali sa Ajaksom 1:1, ali je kvalitet crno-belih dožao do izražaja u najvažinijoj utakmici.

Sutra je poslednji dan turnira u Amsterdanu. Tim Đorđija Ćetkovića se sastaje u polufinalu sa ekipom Anderlehta od 12.30 sati, a nadamo se to neće biti jedina sutrašnja utakmica crno-belih.

Domaćin Ajaks i PSŽ igraće drugo polufinale, koje je takođe na programu sutra.

Na „Future Cup” turniru, koji je počeo 30. marta, učestvovalo je ukupno osam klubova. 

Podsetimo, Kup budućnosti ima nešto drugačija pravila nego što je to inače slučaj u fudbalu. Poluvreme traje 20 minuta, vreme se kod svakog prekida zaustavlja, aut se izvodi nogom.