Vesti iz fudbala

Dejvis želi da ostane, ali čemu ultimatum... Menadžer kanadskog reprezentativca ljut na upravu Bajerna

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.03.2024 13:30
Alfoso Dejvis proslavlja gol u dresu Bajern Minhena Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader
Alfoso Dejvis proslavlja gol u dresu Bajern Minhena

Kanadski reprezentativac, Alfonso Dejvis ima želju da ostane u Bajernu, to je želeo i pre godinu dana, ali problem je nastao u tome što više od pola godine niko iz kluba nije razgovarao sa njimna tu temu, trvdi njegov menadžer, Nik Haus.

Prema njegovim rečima nije fer što se u ovom trenutku izašlo sa ultimatumom pred njegovog klijenta, jer on to nije zaslužio zbog svog profesionalnog odnosa prema obavezama.

"Dejvis je još pre godinu dana bio spremena da potpiše ugovor sa Bajernom, ali je tada došlo do promene u rukovodećim strutkturama kluba i od tada ga, evo punih sedam meseci, niko nije kontaktirao. Sada vidim da je pred njega stavljen ultimatum kako do kraja meseca mora da odluči da li ostaje ili ne, a to nije fer", rekao je Haus.

 

 

Zastupnik odličnog defanzivca je istako kako je njemu i njegovom klijentu potrebno vreme da dobro razmisle o svemu i donesu najbolju moguću odluku.

"Alfonsu je dobro u Bajernu, ali ovo je ugovor koji je u njegovoj kerijeri veoma važan i potrbeno je vreme da na miru razmisli o svemu. Pitrebna nam je jasna slika kakvi su planovi kluba u naredom periodu, a mi još ne znamo ni ko će biti trener naredne sezone. Zato i kažem da nije fer da se pred njega stavlja takav ultimatu. On to nije zaslužio"; rekao je Dejvisov agent.

Novonastalu situaciju mogao bi da iskoristi Real Madrid koji je prvi u redu među klubovima koji žele da angažuju defnazivca reprezentacije Kanade.