Vesti iz fudbala

Nikola Knežević: Ne znam kako da opišem osećaj kada sam postigao gol

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.03.2024 19:33
Nikola Knežević, fudbaler Crvene zvezde MN Press
Nikola Knežević, fudbaler Crvene zvezde

Pitanje pobednika na prijateljskom duelu Crvene zvezde i Zenita, rešio je talentovani Nikola Knežević u samom finišu susreta, a on ističe da je osećaj igranja pred punom 'Marakanom' neprocenjiv.

"Prvi put sam doživeo da igram na punoj 'Marakani' i ovo je definitivno najbolja atmosfera koju sam doživeo. Još od kad sam počeo da treniram fudbal, želeo sam da zaigram u Zvezdinom dresu na punoj 'Marakani', tako da mi se san ostvario. Ne znam kako da opišem osećaj koji je prošao kroz mene kada sam postigao pogodak. Bila je to neverovatna sreća... Čuo sam huk navijača, svi saigrači su se zatrčali ka meni. Ne znam, mislim da je to najlepši osećaj koji sam u dosadašnjoj karijeri imao priliku da doživim", počeo je Knežević.

Talentovani fudbaler rođen je 2003. godine i igra i na dvojnoj registraciji u OFK Beogradu.

"Mnogo mi znače te utakmice u OFK Beogradu zbog samopouzdanja i kontinuiteta igara. Nije isto kada vam fali takmičarske svežine i kada svakog vikenda igrate utakmice. Nastaviću da vredno radim i treniram, te da svaku ukazanu šansu iskoristim na najbolji mogući način. Lično se osećam spremno, i radujem se svakom pozivu šefa Milojevića", podvukao je Knežević.