Vesti iz fudbala

Terzić: Bilo nam je važno da izrazimo podršku ruskom narodu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.03.2024 14:45
Zvezdan Terzić, generali direktor Crvene zvezde FK Crvena zvezda
Zvezdan Terzić, generali direktor Crvene zvezde

Spektakl na najvećem srpskom stadionu između Crvene zvezde i Zenita, svakako bi dan posle imao drugačiju dimenziju, da nije bilo strašnog terorističkog napada u Moskvi.

Uprkos svemu uprava kluba iz Ljutice Bogdana potrudila se da se gosti iz Rusije u Beogradu osećaju pre svega prijatno i spokojno, odnosno da im ništa ne manjka tokom boravka Srbiji. 

Crvena zvezda je zabeležila minimalnu pobedu, golom mladog Kneževića u finišu utakmice, ali fokus nije bio na rezultatu, već na prijateljstvu dva bratska naroda, odnosno klubova.

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde posle utakmice sa Zenitom, pričao je za ruski Sport ekspres, gde je objasnio zbog čega utakmica sa Zenitom na stadionu "Rajo Mitić" nije odložena, odnosno šta je bilo važno crveno-belima u tom duelu. Inače, obe ekipe su igrale u kombinovanim sastavima, jer je su treneri Milojević i Semak odlučili da pruže priliku igračima sa manjom minutažom u minulom periodu. 

„Najvažnije nam je bilo da izrazimo podršku ruskom narodu, kao i da emotivno pomognemo našoj bratskoj zemlji. Rusi i Srbi su braća zauvek“, rekao je Terzić za Sport ekspres.