Vesti iz fudbala

Ništa od debija za Nemačku: Pavlović otkazao zbog upale krajnika!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.03.2024 18:34
Aleksandar Pavlović Profimedia
Aleksandar Pavlović

Lomila su se koplja Nemačke i Srbije oko Aleksandra Pavlovića, mnladog veznog igrača Bajerna, ali se ni posle martovskih prijateljskih mečeva ništa oficijalno neće promeniti!

Neće debitovati igrač Bavaraca za Nemačku jer ima jaku upalu krajnika, pa je otkazao nemačkom selektoru Julijanu Nagelsmanu. Odabrao je "pancere" fudbaler čiji je potac Srbin a majka Namica, međutim, praktično se ništa u njegovom statusu u FIFA neće promeniti jer će posle otkaza i dalje moći da odabere "A" selekciju za koju želi da igra.

Selektor Srbije Dragan Stojković je u ponedeljak na pres konferenciji rekao da "Pavlovića nismo izgubili, jer ga nikad nismo ni imali", ali upala krajnika i činjenica da neće debitovati za Nemačku, ostaviće do juna još prilika za špekulacije i neke krupne odluke. Ako Stojković bude uporan, ko zna šta se može promeniti...

Nagelsman je pozvao Pavlovića jer Gorecka nije mogao da se odazove zbog povrede, sa željom da ga proveri i "overi" u duelima sa Francuskom i Holandijom koje se igtraju u petak i ponedeljak.