Vesti iz fudbala

Tadić pred Rusiju: Srodili smo se sa selektorom, želimo da budemo još bolji

komentari (0)

Autor: Kosta Simetić

20.03.2024 16:36
Kapiten Srbije, Dušan Tadić MN Press
Kapiten Srbije, Dušan Tadić

Reprezentacija Srbije odmeriće u četvrtak snage sa selekcijom Rusije u prijateljskom meču, koji će "orlovima" poslužiti kao priprema za Evropsko prvensvo koje je na programu u junu u Nemačkoj.

Na konferenciji za novinare, pored selektora Dragana Stojkovića, govorio je i kapiten Srbije, Dušan Tadić.

"Pogledali smo snimke, radi se o repezentaciji koja ima dobar timski kvalitet, sa nekoliko odličnih individualaca poput Golovina. Oni će biti silno motivisani da se pokažu, jer nisu dugo igrali sa kvalitetnim rivalom. Očekuje nas jako dobra provera i jedva čekamo da počne meč", rekao je Tadić na konferenciji za medije.

Tadić je pomenuo i da su igrači veoma srećni i zadovoljni pod vođstvom Stojkovića, te da je novi ugovor za "Piksija" bio normalan sled događaja.

"To je neki sled događaja koji smo svi očekivali. Iskreno, puno nam znači. Navikli smo na selektora Stojkovića. Zajedno smo ostvarili neke velike ciljeve, plasirali se na Svetsko prvenstvo, A grupu Lige nacija, Evropsko prvenstvo… Srodili smo se bukvalno jedni sa drugima. Mnogo smo srećni zadovoljni kod njega. Igrači dolaze nasmejani i jedva čekaju okupljene. Želimo da budemo bolji i da zajedno koračamo napred", rekao je Tadić.