Vesti iz fudbala

Suspendovani Pogba dobio neobičnu ponudu iz Rusije: Igranje u ligi slavnih za 1.500 evra mesečno

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.03.2024 14:05
Pol Pogba i Ngolo Kante Guliver/MAO Panoramic
Pol Pogba i Ngolo Kante

Pol Pogba, suspendovani francuski as i igrač Juventusa i to na četiri godine, dobio je zanimljivbu ponudu iz Rusije da igra u privatnoj Ligi bogatih.

Kako piše "Tuttosport", Pogbu (30) je pozvala ekipa "Broke Boys", koja se takmiči u "Media Football League", projektu stvorenom 2022. godine sa ekipama formiranim od slavnih selebriti osoba iz svih svera društva, uključujući glumce, sportiste i pevače. 

Sportski direktor Artjom Čatjaturjan za "Tuttosport" je rekao kako je kontaktirao Pogbinog menadžera Rafaelu Pimentu i ponudio mu smeštaj, 1.500 evra mesečno i pristup medicinskom centru, kao i neke bonuse. 

"Ne možemo da vam ponudimo više od ovoga zbog klupske politike", stoji na kraju ponude "Broke Boys", koji je obkavio "Tuttosport".

 

 

Celu profesionalnu karijeru Pogba je proveo u dva kluba - Mančester junajtedu i Juventusu. Krenuo je 16 godina iz Avra u Akademiju Mančester junajteda, a sve ostalo je dobro poznato. Afera sa dopingom i kazna od četiri godine zabrane igranja verovatno će označiti i kraj profesionalne karijere

Pogba je s Juventusom osvojio četiri prvenstva i dva kupa, sve u svom prvom mandatu u tom klubu. Igrajući za Mančester junajted osvojio je Liga kup i Evropsku ligu. Sa selekcijom Francuske bio je prvak sveta 2018. godine.