Vesti iz fudbala

Vlahovića muče leđa, otkazao igranje za Srbiju

komentari (0)

Autor: Mira Milanović

18.03.2024 12:45
Dušan Vlahović MN Press
Dušan Vlahović

Dušan Vlahović, napadač Juventusa zbog problema sa leđima otkazao je igranje za Srbiju protiv Rusije i Kipra. Bilo je poznato od ranije da će reprezentacija Srbije, za martovske utakmice protiv Rusije i Kipra biti značajno oslabljena. Povređen je Filip Đuričić, poziv je otkazao Matija Nastasić, sa malom minutažom kubure, između ostalih, Nemanja Radonjić i Marko Grujić.

Međutim, Dragan Stojković je po dolasku u Staru Pazovu čuo za još jedan problem. Dušan Vlahović je otkazao poziv, usled jakih bolova u leđima. Prema rečima selektora Stojkovića, Vlahović je jedva odigrao utakmicu za Juventus protiv Đenove, ali da nije bilo potrebe da dolazi u Beograd.

"Pozdravio vas je Vlahović, pošto i on ne dolazi. Ima strahovite bolove u leđima. Razgovarali smo i juče i danas. Cele nedelje je bio pod terapijama i lekovima. Nekako su ga spremili da odigra ovu utakmicu. Hteo je da dođe na pregled, ali verujem igračima. Nema potrebe da ga maltretiramo. Bolje da ga bole sada leđa nego u junu", rekao je Stojković.

Vlahović je odigrao ceo meč, a zaradio je isključenje u poslednjem minutu, pa će imati i više vremena za potpuni oporavak. Bitno je da bude spreman za UEFA EURO 2024. godine.