Vesti iz fudbala

Posle Zečevića, još jedan mladi talenat izabrao Srbiju: "Orlovi" jači za vunderkida iz Mančester junajteda?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.02.2024 12:00
Fudblaska lopta MN Press
Fudblaska lopta

Posle Luisa Zečevića Džona, još jedan mladi fudbaler iz Engleske izabrao je da nosi dres Srbije, a prema navodima "Informera", u pitanju je talentovani igrač Mančster junajteada - Edvard Ibrović Flečer, koji ima 15 godina.

On će ubuduće nastupati u mlađim kategorijama Srbije. Trenutno igra za "U15" selekciju "crvenih đavola" gde važi za jednog od igrača sa najvećim potencijalom. Najbolje se snalazi u veznom redu, visok je 177 centimetara i težak je 60 kilograma. 

"Kako saznaje Informer, sportski sektor FSS zadužen za mlađe kategorije, na čelu sa direktorom Nikolom Lazetićem, uložio je velike napore kako bi vrbovali mladog "crvenih đavola" da igra za naš nacionalni tim i u tome je uspeo. Prema rečima našeg izvora upućenog u čitav slučaj, oni su u komunikaciji sa njegovom majkom, Srpkinjom, uspeli da ga ubede da ubuduće nosi dres naše reprezentacije", navodi se u tekstu Informera i dodaje:
 

 

"Mladi Edvard Ibrović Flečer već dugo je na radaru Srbije. On trenutno nastupa za mladi tim Junajteda, igra u veznom redu i visok je 177 centimetara, a težak 60 kilograma. Zvala ga je Engleska, veoma su bili zainteresovani da igra za njih, ali na kraju je odlučio da igra za naš nacionalni tim", navodi izvor Informera.
 

 

 

Podsetimo, posle pomenutog dvojca, FSS radi dovođenju još dvojice taletnovanih Srba rođenih u dijaspori, a to su Aleksandar Pavlović (Bajern Minhen) i Stefan Bajčetić (Liverpul).