Vesti EURO 2024

Problem za PAO, ali i selektora Dragana Stojkovića: Filip Đuričić ne igra do kraja februara

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.02.2024 17:41
Filip Đuričić u dresu reprezentacije Srbije MN Press
Filip Đuričić u dresu reprezentacije Srbije

Srpski fudbalski reprezentativac Filip Đuričić doživeo je povredu mišića i moraće neko vreme da osdustvuej sa terena, prenose grčki mediji.

Prema tim navodima, prvotimac Panatinaikosa se povredio na treningu atinske ekipe i sva je prilika da do kraja februara neće moći da se stavi na raspolaganje novom treneru Fatihu Terimu.

On će u tom periodu sigurno propustiti mečeve protiv Panseraikosa, Kifisija i Arisa u prvenstvu Grčke, kao i dvomeč protiv PAOK-a u polufinalu nacionalnog kupa.

Njegovo zdravstveno stanje može da zabrine i selektora fudbalske reprezentacije Srbije, Dragana Stojkovića budući da se pred Evropsko prvenstvo u Nemačkoj već suočio sa ozbiljnom povredom Nemanje Gudelja koji je morao na operaciju kolena.

Za sada se ne zna da li će prvotimac Panatinaikosa moći da se stavi na raspolaganje selektoru pred martovske mečeve protiv Rusije i Kipra, ali nema sumnje da će se njegovo stanje pratiti, jer ukoliko bude bio spreman, Đuričić je jedan od sigurnih putnika u Nemačku.

Filip Đuričić je ove sezone odigrao 15 utakmica u dresu Panatiakikosa, a čak deset je počeo kao starter i na njima je postigao tri gola, pa je njegov izostanak sa terena veliki udarac za velikana iz Atine.