Vesti iz fudbala

Pavlović hteo da napusti Salcburg pa dobio suspenziju: Štoper na mukama u Austriji?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.02.2024 19:52
Reprezentativac Srbije i bivši štoper Partizana Strahinja Pavlović Tanjug/AP Photo/Denes Erdos
Reprezentativac Srbije i bivši štoper Partizana Strahinja Pavlović

Reprezentativac Srbije i bivši štoper Partizana Strahinja Pavlović, suspendovan je od strane Salcubrga, prenose austrijski mediji.

Kako navodi "Salcburger Nahrihten", Strahinja Pavlović hteo je tokom zimskog prelaznog roka da napusti Salcburg, a ta želja koštala ga je mesta u timu. Prema zvaničnom saopštenju kluba, iskusni defanzivac iz Šapca ne igra zbog povrede, ali austrijski mediji demantuju takvu informaciju.

Sva je verovatnoća da je van stroja zbog želje da napusti klub ove zime. Pavlović je navodno hteo da okuša sreću u nekoj jačoj fudbalskoj sredini, ali su čelnici Salcburga odbili da ga prodaju. Interesenata je bilo... Pominjala su se i obeštećenja od preko 20 miliona evra, ali je sve to bilo nedovoljno za vodeće ljude austrijskog tima.

 

 

Tamošnji mediji pišu da je Pavlović zbog novog spleta okolnosti, promenio pristup na treninzima. Postao je grublji na terenu, a čak je navodno i povredio par saigrača. Zbog toga ga je trener Gerhard Štruber odvojio od ostatka tima, pa dane na treninzima, Pavlović, uglavnom, provodi sam. 

Strahinja je počeo karijeru u Partizanu 2019. godine. Potom je dve sezone nosio dres Monaka, gde se nije naročito naigrao. Uglavnom pošto je bio na pozajmicama u Serkl Brižu i Bazelu, da bi 2022. postao fudbaler Salcburga.