Vesti iz fudbala

Dragiša Gudelj zbog problema sa zdravljem završio sezonu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.01.2024 18:18
Dragiša Gudelj zbog problema sa zdravljem završio sezonu MN Press

Dragiša Gudelj, fudbaler španske Kordobe zbog problema sa srcem neće se vraćati na teren ove sezone, a možda će i završiti karijeru, prenose španski mediji.

Brat reprezentativca Srbije, Nemanje Gudelja, protekle godine, u dva navrata je imao problema sa srcem, zbog čega je bio hospitalizovan.

Gudelj je kolabirao na terenu u 28. minutu meča 15. kola španske Treće lige između Melilje i Kordobe, odigranog u decembru. Srpski fudbaler je odmah bio prevezen u najbližu bolnicu, da bi se tokom decembra vratio na trening. Međutim, zdravlje je na prvom mestu, pa je posle lekarskih pregleda odlučeno da prekine sa treningom na neki period.

"Kordoba saopštava da će Dragiša Gudelj zbog zdravstvsnog stanja odsustvovati do kraja sezone. U ovom trenutku, kao klub dajemo bezuslovnu podršku Gudelju jer je zdravlje igrača na prvom mestu. Videimo se uskoro, brate. Gudelj snaga", istakli su iz Kordobe.

 

 

Gudelj će prema navodima medija imati dovoljno vremena da reši zdravstveni problem i donese odluku da li će nastaviti karijeru ili će je završiti.