Vesti iz fudbala

Lepa vest stiže iz Španije: Dragiša Gudelj uspešno operisan

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.03.2023 17:51
Lepa vest stiže iz Španije: Dragiša Gudelj uspešno operisan Instagram/NemanjaGudelj/Printscreen

Prvotimac Kordobe Dragiša Gudelj (25) se minulog vikenda usled srčanog zastoja onesvestio na terenu tokom meča Treće lige Španije. 

Srpski fudbaler je u međuvremenu imao operaciju i ugrađen mu je defibrilator. Ovu vest iz Španije je potvrdio i trener Kordobe, Herman Krespo.

"Iza nas je komplikovana nedelja zbog svega što se desilo sa igračem kojeg svi mnogo volimo. Nismo očekivali da će se tako nešto desiti, dani su bili teški, slike su prolazile i noći su bile komplikovane. Teško je bilo doći do sna", istakao je Krespo.

Krespo se prisetio nemilih događaja od pre nedelju dana srećan zbog sjanih vesti koje su u međuvremenu stigle. Sa igračima Kordobe pružio je punu podršku Gudelju čiji povratak na teren čekaju sa nestrpljenjem.  

"Bilo je zatišje, tišina, neizvenost je trajala među igračima, pre nego što su došle pozitivne vesti. Želimo da ostvarimo pobedu i posvetimo je njemu. Sada još veću želju imamo, Dragiša to zaslužuje. Znam da će biti veoma teško da ne računamo na njega ove sezone, ali nadamo se da ćemo moći brzo da ga vidimo na terenu. Prema onome što nam doktori kažu, tako će i biti", zaključio je Krespo.