Vesti iz fudbala

Endrik pogodio za titulu Palmeirasa i dobio "nagradno" putovanje u Madrid

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.12.2023 08:55
Endrik se okitio titulom sa Palmeirasom Tanjug/AP Photo/Andre Penner
Endrik se okitio titulom sa Palmeirasom

Gol, titula i put u Madrid. Posle prolsave titule u Brazilu sa saigračima iz Palmeirasa, mladi 17-godišnji napadač Endrik naredni period provešće u Španiji kako bi se što bolje upoznao sa saigračima iz Real Madrida, kojima će se priključiti 21. jula 2024. kada bude napunio 18 godina.

Real je pomno pratio svoju 72 miliona evra investiciju od pre skoro godinu dana i ne kriju na "Santijago Bernabeu" zadovoljstvo partijama koji je na 31 meču za Palmeiras u brazilskoj Seriji A postigao 11 golova, a čak šest u poslednjih osam kola kada se i lomila trka za titulu.

"Čestitamo Endriku na tituli. Golom ste pomogli vašem timu Palmeirasu da osvoji trofej i veoma smo ponosni na vas", glasila je pozdravna čestitka Reala mladom napadaču.

 

 

Najavljuje "Marka" da će Endrik gledati 17. decembra meč na "Santijago Bernabeu" između Reala i Viljareala i provesti neko vreme sa budućim saigračima. Fenomen Endrika propraćen je i kroz društvene mreže jer ga na Instagramu preti 5,4 miliona pratilaca, jod dva na Tik Toku. Prati se svaki njegov korak tako da će na leto, novi reprezentativac Brazila, dođi bukvalno kao mlada zvezda.