Vesti iz fudbala

Partizan otvorio kapije i za meč protiv Moldavaca: Posle TSC-a u Humskoj besplatan ulaz i za Šerif

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.11.2023 10:21
Omladinci FK Partizan MN Press
Omladinci FK Partizan

Omladinski tim Partizana u utorak, 28.11.2023. godine igra revanš meč 2. kola Lige mladih protiv Šerifa iz Moldavije, a čelnici crno-belih su odlučili da ulaz na taj meč igrača rođenih do 19 godina bude besplatan.

Tim povodom klub iz Humske je izdao saopštenje u kojem je pozvao navijače da dođu sledeće nedelje na stadion i podrže mlade fudbalere.

 

 

"Kako je našem timu potrebna podrška sa tribina za plasman u sledeće kolo, FK Partizan otvara tribinu zapad za svoje navijače, uz besplatan ulaz. Izabranici Nenada Stojakovića nisu upisali pobedu na prvoj utakmici koja je igrana u Moldaviji i koju je domaćin dobio rezultatom 2:0, ali još uvek, uz vašu podršku, imaju šansu za plasman dalje", stoji i objavi crno-belih i dodaje se:

"Baš kao što podržavate naš prvi tim u borbi u nacionalnom prvenstvu, svojom energijom pogurajte „Parni valjak“ i naše mlade igrače za plasman u narednu rundu! Vidimo se na stadionu! Utorak, 18 časova, Humska 1."

Pre toga, na stadionu Partizana će u subotu od 18.30 časova biti odigran derbi meč 16. kola Mozzart Bet Superlige protiv TSC-a i ulaz na taj meč takođe je besplatan.