Superliga Srbije

Partizan otvara kapije stadiona za sve navijače na meču sa TSC-om

komentari (0)

Izvor: Tanjug

22.11.2023 14:28
Stadion Partizana u Humskoj Arena sport/Vladimir Sukdolak
Stadion Partizana u Humskoj

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da će biti besplatan ulaz za sve navijače na meču 16. kola Mozzart bet Superlige Srbije protiv ekipe TSC-a, koji će biti odigran u subotu, 25. novembra od 18.30 časova (TV Arena 1 Premium).

U saopštenju se dodaje da će svi gledaoci morati da imaju svoje besplatne ulaznice, koje se od sutra mogu preuzeti u Tiketlajn šopu na Novom Beogradu.

"Jedna osoba može preuzeti najviše četiri ulaznice uz lični identifikacioni dokument. Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti/preuzeti ulaznicu niti biti na stadionu bez pratioca. Preuzimanje ulaznica na blagajnama stadiona Partizan počinje u subotu od 14 časova i odvijaće se do početka utakmice. Na dan utakmice preuzimanje ulaznica biće isključivo na blagajnama stadiona Partizana. Sezonske ulaznice Partizana za sezonu 2023/2024. važiće i za ovu utakmicu", navodi se u saopštenju kluba iz Humske.

 

 

Partizan je trenutno prvi na tabeli SLS sa 40 bodova, dok je TSC treći sa 26. U prvom kolu SLS, koje je odigrano 29. jula, TSC i Partizan odigrali su u Bačkoj Topoli bez pobednika, 3:3. Ovo je bio jedini remi "crno-belih" u dosadašnjem delu sezone u SLS.