Vesti iz fudbala

Razmimoilaženje u stavovima: Al Ain smenio nekadašnjeg trenera Ajaksa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.11.2023 18:45
Razmimoilaženje u stavovima: Al Ain smenio nekadašnjeg trenera Ajaksa TV Arena sport/ Screenshot

Pobeda nad Al Feijhom i zadržavanje stopostonog skora u Azijskoj Ligi šampiona, Al Ain iz Ujedinjenih Arapskih Emirata raskinuo je ugovor sa holandskim trenerom Alfredom Froderom.

"Al Ain saopštava da je postigao konsenzualnio dogovor sa holandskim trenerom Alfredom Šroderom io raskidu ugovora. Ova odluka doneta je zbog razlike u stavovima između trenera i njegovog stručnog štaba i načina da se radi u našem klubu", saopštio je Al Ain.

 

 

Alfred Šroder je od 2022. godine u tri kluba radio po pet-šest meseci. Posle dobre polusezone u Brižu, preuzeo je Ajaks u junu 2022. godinei posle razočaravajuće polusezone dobio je otkaz 23. januara 2023. godine.

Al Ain je preuzeo 1. juna ove godine i zadržao se samo pet meseci. Jedan od najtrofejnijih klubova UAE nije mu oprostio dva poraza u prvih sedam kola šampionata, od Al Vasla koji vodi Milojević i Al Nasra, bez obzira je u prva četiri kola Azijske Lige šampiona ubeležio sve pobede i praktično obezbedio plasman u nokaut fazu.

 

 

Prema vestima iz arapskih zemalja, Al Ain želi da angažuje Argentinca Ernana Krespa. Nekadašnji sjajni golgeter je slobodan posle rastanka sa upravom Al Duhaila.