Vesti iz fudbala

Hvala Italiji na pozivu, ali ja sam Argentinac: Sule čeka poziv aktuelnih svetskih šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.11.2023 15:00
Matijas Sule čeka poziv Argentine Tanjug/AP Photo/Alfredo Falcone/LaPresse
Matijas Sule čeka poziv Argentine

Fudbaler Juventusa Matijas Sule koji se nalazi na pozajmici u Frozinoneu odbacio je mogućnost da nastupa za reprezentaciju Italije i otkrio da je jedina selekcija za koju može da igra - Argentina.

Odlični dvadesetogodišni fudbaler je rođen u Argentini, ali ima italijanske korene i zbog toge je selektor Lućijano Spaleti želeo da ga privoli da igra za nacionakni tim "azura".

"Pratimo ih dugo i pokazao je datreba ozbiljno da razmišljamo o njemu", rekao je nedavno selektor Italije, ali njegovu žalost nije dobio odgovor koji je želeo.

 

 

"Razgovarao sam sa selektorom Italije Lučanom Spaletijem, zahvalio sam mu se na ponudi i rekao mu istinu, a to je da se osećam kao Argetinac. Tamo sam se rodio i to je jedina selekcija za koju želim da nastupam", rekao je Sule.

Iako za sada nema nagoveštaja da bi mladi Argentinac moga da dobije poziv u redove aktuelnih svetskih šampiona, on kaže da ne odustzaje od svojih snova da zaigra u "plavo-belom" dresu.

"Poziva nema, ali ja ga čekam. Celim svojim bićem sam uz Argentinu i znam da će on doći pre ili kansije, Na meni je da radim", rekao je Sule..