Vesti iz fudbala

Počasna staza, konfete, kartonska osmica... : Saigrači iz Majamija priredili posebnu dobrodošlicu Mesiju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.10.2023 18:43
Počasna staza, konfete, kartonska osmica... : Saigrači iz Majamija priredili posebnu dobrodošlicu Mesiju Guliver

Lionel Mesi sinoć je bio zvezda večeri na godišnjoj ceremoniji, u organizaciji "Frans futbala" i Međunardone fudbalske federacije, jer je osmi put dobio Zlatnu loptu, kao najbolji igrač minule sezone, da bi se već danas vratio obavezama u Interu iz Majamija. Na sreću njegovih saigrača u američkom klubu. 

Mada je dugo putovao do Evrope i natrag, Argentinac nije pošteđen treninga, a kada se pojavio u klupskom kampu dočekan je ovacijama i konfetama, dok je prolazio počasnom stazom kroz špalir srećnih i ponosnih kolega, kao i članova stručnog štaba. 

 

 

Ekipa mu je spremila i kartonsku osmicu, kao jasnu aluziju na činjenicu da je kapiten aktuelnog prvaka sveta u konkurenciji državnih timova, prethodne noći u Parizu, pojačao rekordan broj osvojenih prestižnih individualnih priznanja.

U Sjedinjene Američke Države vratio se u društvu Dejvida Bekama, jednog od vlasnika prekookeanskog Intera i nekada sjajnog fudbalera, koji mu je uručio osmu Zlatnu loptu u velilčanstvenoj karijeri jednog od najboljih fudbalera sveta svih vremena.