Vesti iz fudbala

Mađar Kalmar posle pobede nad Srbijom: Došli arogantini, otišli bez bodova

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.10.2023 15:38
Mađar Kalmar posle pobede nad Srbijom: Došli arogantini, otišli bez bodova MN Press

Srpski golman Vanja Milinković Savić i fudbaler Mađarske Žolt Kalmar našli su se u centru pažnje na kraju kvalifikacione utakmice za odlazak na Evropsko prvenstvo odigrane u subotu uveče u Budimpešti, a koja je završena pobedom domaće selekcije 2:1.

S obzirom na to da je meč dve susedne države imao veliku rezultatsku važnost, na velelepnom stadionu u prestonici Mađarske vladala je i nešto veća nervoza, malo više na terenu nego na tribinama. Kulminirala je nakon poslednjeg zvižduka sudije, kada je umalo došlo i do obračuna dvojice fudbalera. Na sreću, sve se završilo na verbalnim prozivkama i gestikulacijama.

Kalmar je u nedelju dao i izjavu za mađarske medije, u kojoj je istakao da su njega i njegove saigrače iznervirale neke rečenice koje su izgovorili srpski fudbaleri uoči gostovanja u Budimpešti.

"Ne znam šta bi trebalo da uradimo kako bismo dobili poštovanje od ovakvih timova. U nama je proradio inat: čitali smo šta su rekli kad su dolazili u Budimpeštu. Stigli su ovde arogantni, a vratili su se kući bez bodova", rekao je Kalmar.