Vesti iz fudbala

Mesi ide na pozajmicu u Sadijsku Arabiju? Argentinac uživa u američkom Interu, ali možda opet zaigra protiv Ronalda

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.10.2023 09:00
Mesi ide na pozajmicu u Sadijsku Arabiju? Argentinac uživa u američkom Interu, ali možda opet zaigra protiv Ronalda Guliver/ (AP Photo/Rebecca Blackwell

Mogao je Lionel Mesi ovog leta da ode u Saudijsku Arabiju, poput Karima Benzeme, Nejmara, Aleksandra Mitrovića, Sergeja Milinkovića-Savića i mnogih drugih zvezdi evropskog fudbala, ali je posla razlaza sa Pari Sen Žermenom prihvatio ponudu Intera iz Majamija.

Za sada mu odlično ide u američkom fudbalu, tamošnji navijači i sponzori su poludeli za njim, zadovoljan je i suvlasnik kluba, legendarni Dejvid Bekam, ali Skaj sport donosi vest da bi kapiten aktuelnog prvaka sveta posle odbijanja basnoslovne ponude Al Hilala ipak mogao na drugi kraj sveta. Ne samo kao papreno plaćeni promoter Saudijske Arabije već kao novi (stari) arhetispki rival Kristijana Ronalda iz Al Nasra.

U formi pozajmice, jer sa Interom ima samo još dve utakmice u regularnom delu prvenstva, posle čega njemu i timu sledi pauza sve do februara 2024. godine. Kako Mesi ima ugovor do 2025. godine sa Interom ovo bi bio oročeni angažman, za besne pare, naravno. Samo se još ne zna pre kog kluba će se država tačno obratiti Mesiju za saradnju. 

"Interne procene su još u toku, uskoro se očekuje vest", najavio je novinar Rudi Galeti. 

Ronaldo je izrazio želju da u sadašmnjem klubu ostane do 2027. godine, pa možda i to motiviše legendarnog Mesija da prihvati privremeni rad u novoj fudbalskoj Meki za vrhunske i skupe fudbalere.