Vesti iz fudbala

Piksi saopštio širi spisak "orlova" za Mađarsku i Crnu Goru: Poziv dobio i Mihajlo Ilić

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.09.2023 11:38
Piksi saopštio širi spisak "orlova" za Mađarsku i Crnu Goru: Poziv dobio i Mihajlo Ilić MN Press

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković objavio je širi spisak igrača za oktobarske mečeve u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope, protiv Mađarske u Budimpešti 14. oktobra i tri dana kasnije, protiv Crne Gore u Beogradu.

Piksi će za mečeve koji bi mogli da odluče hoće li se "orlovi" konačno plasirati na Evropsko prvenstvo nakon više od 20 godina pauze, moći da računa na najbolje fudbalere, a među pozvanima se nalazi i prvotimac Partizana, Mihajlo Ilić koji je do sada nastupao za mladu selekciju.

GOLMANI: Vanja Milinković-Savić, Predrag Rajković, Đorđe Petrović, Boris Radunović.

ODBRANA: Nikola Milenković, Strahinja Eraković, Nemanja Gudelj, Miloš Veljković, Strahinja Pavlović, Srđan Babić, Erhan Mašović, Mihajlo Ilić, Aleksa Terzić, Mihailo Ristić.

VEZNI RED: Nemanja Radonjić, Andreja Živković, Nemanja Maksimović, Uroš Račić, Ivan Ilić, Marko Grujić,

Filip Kostić, Filip Mladenović, Stefan Mitrović, Saša Lukić, Darko Lazović, Dušan Tadić, Lazar Samardžić, Sergej Milinković-Savić , Filip Đuričić, Mijat Gaćinović.

NAPAD: Dušan Vlahović, Luka Jović, Aleksandar Mitrović, Petar Ratkov.

Konačan spisak selektor će da saopšti 6. oktobra, dok će se medijima obratiti na početku priprema, odnosno prvog dana okupljanja, 9. oktobra u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.