Vesti iz fudbala

Mladenović zadovoljan posle pobede u Litvaniji: Nismo dozvolili da nas poljuja poraz od Mađarske

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.09.2023 08:44
Mladenović zadovoljan posle pobede u Litvaniji: Nismo dozvolili da nas poljuja poraz od Mađarske MN Press

Nisu dozvolili fudbaleri Srbije da ih poraz od Mađarske izbaci iz koloseka, uspeli su da ostanu koncentrisani i iz Litvanije su se vratili sa tri boda koji su ih ostavili na drugoj pozciji grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Da je epilog u Kanusau bio drugačiji "orlovi" bi mogli da imaju mnogo problema, budući da je Crna Gora savladala Bugarsku, ali na sreću, Aleksandar Mitrovć je sa tri gola "zatvorio" ovaj meč.

Prva dva pogotka novi centarfor Al Hilala je dao na asistenciju Filipa Mladenovića koji naglašava koliko je ova pobeda važna.

"Bilo nam je ovo potrebno nakon poraza od Mađara. Ipak, mi ne dozvoljavamo da nas poljulja jedna neuspeh i da pokvari sve ono što gradimo tri godine. Bili smo na Svetskom prvenstvu sada smo na dobrom putu da odemo na Evropsko prvenstvo prvi put posle više od dve decenije. Pred nama su još dva ciklusa, u oktobru i novembru i verujem da ćemo uspeti da ispunimo naš cilj i u dobrom raspoloženju dočekujemo finiš kvalifikacija.", rekao je Mladenović.

Zadovoljan posle trijumfa je i Miloš Veljković koji ističe da su on i njegovi saiagrači sve vreme bili ti koji su diktirali tempo.

"Nije bilo lako igrati posle četvrtka i poraza od Mađarske, ali smo uspeli da dobijemo i to je jako važno za nas. Kontrlisali smo utakmicu, možda smo mogli da damo još neki gol, no dobro i ovako je ispalo jkako treba", naglasio je Veljković.