Vesti iz fudbala

"Orlovi" otputovali u Kaunas: Pobeda nad Litvanijom leči rane poraza od Mađarske

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.09.2023 09:44
"Orlovi" otputovali u Kaunas: Pobeda nad Litvanijom leči rane poraza od Mađarske MN Press

Najbolji fudbaleri Srbije otputovali su u Kaunas, gde ih sutra od 20.45 časova (TV Arena 1 Premium) očekuje susret 5. kola grupa G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Litvanije.

"Orlovi" su na put otišli nakon iznenađujućeg i veoma bolnog poraza od Mađarske na stadionu Crvene zvezde pretrpljenog u četvrtak uveče i sada imaju veliku želju da se iskupe za taj neuspeh.

"Nema mesta za paniku. U četvrtak jeste bilo teško, prespavali smo, okrenuli novi list i razmišljamo isključivo o Litvaniji. U Kaunasu nas očekuje najvažnija utakmica u ovom kvalifikacionom ciklusu. Svesni smo našeg kvaliteta, verujemo u sebe i idemo na pobedu u svakoj narednoj utakmici. Počev od Litvanije u nedelju", kaže napadač Srbije, Dušan Vlahović.

Ni rani jutarnji let nije sprečio fanove da isprate naše reprezentativce, iskoriste priliku za autogram i dobru fotografiju.

Danas u poslepodnevnim satima Orlovi će imati poslednji trening, a na konferenciji za medije, pre početka treninga, biće selektor Dragan Stojković i Aleksandar Mitrović.

Na licu mesta se nalazi i ekipa TV Arena sport odakle će slati ekskluzivni materijal pred i nakon susreta.