Vesti iz fudbala

Bio sam skoncentrisan i u pravo vreme na pravom mestu: Aleksandar Mitrović više se divi srpskim košarkašima nego svom het-triku

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.09.2023 23:24
Bio sam skoncentrisan i u pravo vreme na pravom mestu: Aleksandar Mitrović više se divi srpskim košarkašima nego svom het-triku Tanjug/AP Photo

Kada je Aleksandar Mitrović svoj na svome i dobija prave lopte onda najčešće nema zime za najbolju fudbalsku selekciju Srbije, u šta se večeras uverila i Litvanija u meču kvalifikacija za šampionat Evrope 2024. godine. 

Strelac rekordnog broja golova za naš nacionalni tim dopisao je tri hica u centar mete i praktično sam savladao domaćina. Postigavši premijerne pogotke za "orlove" od početka trke za EURO u Nemačkoj. 

"Trudio sam se da ostanem miran i staložen, bio sam skoncentrisan i sva tri puta u pravom trenutku u pravo vreme. U jako dobrom prvom poluvremenu mogli smo da postignemo i neki gol više, ali dobro. U drugom smo odigrali pametno i sačuvali pobedu", izjavio je neverovatni srpski centarfor za TV Arena sport. 

Dva puta mu je gol namestio Filip Mladenović, a jednom kapiten Dušan Tadić

"Njima su važne asistencije, a meni samo da dobijam pravovremene lopte. večeras ih je bilo od Mladena, Duće, Sergeja... Trudio sam da odradim svoj deo pšosla".

Mitroviću je ovo treći het-trik u reprezentativnoj karijeri, pošto mu je to prethodno pošlo za rukom protiv Bolivije i Švedske. 

"Ne bih izdvajao nijedan gol, uvek mi je samo važno da lopta pređe gol liniju. Svaki je lep na svoj način".

Letošnje pojačanje Al Hilala iz Saudijske Arabije nije hteo da se širi zbog svog sjajnog učinka, ali su mu zato usta bila puna hvale na račun košarkaša Srbije, novih viceprvaka sveta.

"Za mene su oni šampioni! Odigrali su fenomenalan turnir i učinili nas ponosnim. Hvala im na tome. Dali su nam vetar u leđa", završio je izjavu trostruki strelac, koji je loptu sa večerašnjeg meča poneo sa sobom, da je pokloni svojoj deci.