Vesti iz fudbala

Mario Baloteli u svom stilu: Samo ih slušam kako lažu da u Arabiju nisu otišli zbog para

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.09.2023 19:32
Mario Baloteli u svom stilu: Samo ih slušam kako lažu da u Arabiju nisu otišli zbog para AP Photo/Claude Paris

Italijanski fudbaler Mario Baloteli jedan je u nizu velikih fudbalskih zvezda koje su dobile ponudu da karijeru nastave u Saudijskoj Arabiji, ali je on to odbio kao što je pre nekoliko godina učinio i kad su ga zvali iz Kine.

Prvotimac švajcarskg Siona koji je u avgustu napunio 33 godine rekao je da i dalje želi da igra u Evropi i da nije od onih igrača koji će da jure za novcem.

"Slušam samo ove fudbalere što su otišli u Saudijsku Arabiju kako pričaju da to nisu uradili zbog novca. Ne znam samo kako mogu da izgovaraju tako nešto. Pa, zbog čega ste onda otišli tamo? Nisam baš siguran da bi završili u Aziji da su dobili isto novca kao i Evropi", rekao je Baloteli.

Nekadašnji reprezentativac "azura" je prokomentarisao i izjavu Kristijana Ronalda da će liga u Saudijskog Arabiji uskoro biti u rangu neke od pet najjačih u Evropi.

"Kristijano je veliki igrač i poštujem njegovo mišljenje, ali ne mislim tako. Veliki broj sjajnih igrača odlalazi  Arabiju, kao što su pre nekoliko godina išli u Kinu, a kineska liga nikada nije postala kvalitetna kao Premijer liga. Ja sam tih godina dobijao mnogo nvca da odem, ali nisam želeo. Uvek sam hteo da budem u Evropi", rekao je Baloteli.