UEFA Liga šampiona

Džajić o žrebu: Sa svima može da se igra, ali bodove treba tražiti u Lajpcigu i Jang Bojsu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.08.2023 20:30
Džajić o žrebu: Sa svima može da se igra, ali bodove treba tražiti u Lajpcigu i Jang Bojsu TV Arena sport

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Dragan Džajić, bio je prisutan na današnjem žrebu u Monaku, gde je srpski predstavnik dobio svoje protivnike u grupnoj fazi Lige šampiona.

Crveno-beli će se takmičiti u grupi G sa Mančester sitijem, RB Lajpcigom i Jang Bojsom, a legendarni fudbaler Crvene zvezde je istakao kako je pomenuta grupa zahtevna, ali da su u pitanju ekipe sa kojima beogradski klub može da igra:

"To se uvek diskutuje da li je moglo bolje ili gore, jednostavno grupa protiv koje može da se igra. Svi su protivnici teški, to su timovi koji su bili prvaci u svojim državama i sigurno su sve ekipe dobre. Zvezda nema razloga da se plaši, protiv svih može da se igra, pa čak i protiv Sitija. Ali šansu treba tražiti u Lajpcigu i Jang Bojsu treba tražiti šansu, tu realno možemo očekivati bodove", rekao je Džajić, pa prokomentarisao ekipu Baraka Bahara:

"Videćemo kakav je to tim, ima puno dobrih igrača, ali i povređenih. Ivanić i Katai, su dva bitna igrača. Zvezda je lako pobeđivala do sada, izuzev kiksa protiv Voždovca. Mislim da je Bahar uneo novinu, a to je da traži najbolje od svih igrača, bez obzira na ime i prezime", podvukao je Džajić.