UEFA Liga šampiona

Hoću Real, Mančester junajted, Barselonu...: Zvezdan Terzić ima spisak želja za žrebanje grupne faze Lige šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.08.2023 09:44
Hoću Real, Mančester junajted, Barselonu...: Zvezdan Terzić ima spisak želja za žrebanje grupne faze Lige šampiona MN Press

Dok se privode kraju kvalifikacije za Ligu šampiona, u Crvenoj zvezdi razmišljaju o žrebu u Nionu i potencijalnim rivalima u, crveno-belima, zagarantovanoj grupnoj fazi elitnog evropskog klupskog takmičenja u fudbalu. 

Generalni direktor, Zvezdan Terzić, podelio je svoje ideje, nadanje i računice sa javnošću, tako što je u intervjuu za Sportski žurnal sam "sastavio" idealnu grupu za Baraka Bahara i njegove izabranike. 

"Voleo bih da u jednoj varijanti bude to Barselona. Mančester junajted, Crvena zvezda i Seltik. To mi je broj jedan želja. A druga: da dođe Fajenord iz prvog šešira, Real Madrid iz drugog, i iz četvrtog neka od ekipa iz kvalifikacija”, direktan je visoki funkcioner crveno-belih, u čijem mandatu je klub iz Ljutice Bogdana napravio neke od najvećih uspeha u svojoj istoriji. 

Odmah zatim dao je i obrazloženje njegove vizije i želja u vezi predstojeće ceremonije u Nionu, posle završetka plej-ofa. 

"Prva varijanta Barselona, Mančester junajted, Zvezda i Seltik – atraktivni, a možemo da igramo. A u nekoj drugoj varijanti, Fajenord, Real Madrid, Crvena zvezda i neka od ovih iz kvalifikacija. Ne bih ja voleo Francuze… Hoću Real Madrid, Barselonu, Mančester... Zvezdi svih ovih godina nedostaje Real Madrid. Potrebna je utakmica sa Real Madridom, Barselonom, Mančester junajtedom. To je ono što treba. Barselona i Mančester se muče, gledam sada redovno. Velika imena, muče se. Mančester se takođe muči". 

Direktor nekadašnjeg prvaka Starog kontinenta i sveta ne isključuje dodatna pojačanja tima, mada su u međuvremenu osim trenera iz Izraela dovedeni brojni igrači, a nemalo starosedelaca pušteno u druge sredine. 

"Ne jurimo nikoga, imamo dobar tim. Mislim da bi nam dobro došlo još tri igrača na tri različite pozicije. Međutim, koliko je to dobro, toliko je i loše. Prvo, trošiće se novac na dovođenje tih ograča i na njihove plate i treća stvar: biće više nezadovolnih igrača u svlačionici. sada se negde iskristalisalo 11 najboljih… Ako dovedemo neka trojica će morati na klupu...", kaže Terzić, prema čijim rečima se igrači ovog leta i sami nude osvajaču poslednje duple krune, željni igara na najvećoj UEFA sceni.