Vesti iz fudbala

Benfika "precrtala" Mihaila Ristića? Crvena zvezda ima šansu da vrati svog bivšeg prvotimca

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.08.2023 13:31
Benfika "precrtala" Mihaila Ristića? Crvena zvezda ima šansu da vrati svog bivšeg prvotimca Guliver/Photo by Joao Rico/DeFodi Images

Crvena zvezda je ovog leta ozbiljno promenila tim iz prošle sezone, ali nije isključeno da do kraja prelaznog leta proda, kupi ili pozajmi još nekog fudbalera, pa tako uopšte ne deluje nemoguće da vrati Mihaila Ristića.

Tim pre što iz Portugala stiže informacija da je njen bivši  levi bek i levo krilo "višak" u svlačionici lisabonskih "orlova", a srpski šampion je od ranije zainteresovan da ga opet angažuje u svom defanzivnom i(li) veznom redu. 

Prema tvrdnjama tamošnjih medija, klub ga je stavio na transfer listu i planira da ga proda ili pošalje u drugu sredinu na privremeni rad, što se dalo naslutiti i kada je za 14 miliona evra doveden David Jurašek. 

 

 

To bi povremenog reprezentativca Srbije moglo da usmeri ka Ljutice Bogdana, gde bi bio priključen odbrani titule i grupnoj fazi Lige šampiona. Ristić je sa "Rajka Mitića" otišao u Krasnodar, posle čega je nosio dres praške Sparte, a u Benfiku je stigao iz Monpeljea.

U Francuskoj se odlično snašao, dok se prelazak na Pirineje ispotavio kao loš potez, obzirom da je prošle sezone odigrao samo sedam utakmica ili ukupno 110 minuta u prvenstvu Portugala. Ono što mu ne ide na ruku je činjenica da je do zatvaranja letnje "pijace" ostalo samo sedam dana.