UEFA Liga šampiona

Braga je potpuno neki drugi nivo u odnosu na TSC: Portugalci za 20 minuta dali četiri gola

komentari (0)

Autor: Kosta Simetić

15.08.2023 20:31
Braga je potpuno neki drugi nivo u odnosu na TSC: Portugalci za 20 minuta dali četiri gola MN Press

Fudbaleri TSC-a igraju protiv Brage u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a publika na tribinama "TSC Arene" je imala i šta da vidi.

Nakon poraza od 3:0 u prvom meču, Topoličani su gajili nadu u čudo i preokret, ali je Bragi trebalo svega nekoliko minuta da jasno stavi do znanja domaćinu da od toga nema ništa.

Iako je TSC dobro počeo, imao šansu u drugom minutu preko Rakonja, Braga je uspostavila kontrolu i krenula da daje golove kao na traci.

Strelac prvog gola bio je Pici. Kombinovali su gosti po desnoj strani, Gomez je poslao loptu u šesnaesterac TSC-a, a na pravom mestu našao se Pici, koji je samo "otvorio stopalo" i prosledio loptu u mrežu Topoličana.

Taman što su fudbaleri domaćina izveli loptu sa centra, TSC je primio još jedan gol, a strelac drugog pogotka za Bragu bio je Rikardo Horta. 

Da se sprema katastrofa bilo je jasno u 16. minutu. Preovladao je kvalitet Brage i portugalski tim je poveo 3:0, a strelac je ponovo bio Bruma.

Debakl srpskog tima potpisao je u 20. minutu Mutasim Al Musrati, a Bruma je došao do prve asistencije.

Nadamo se da će u nastavku TSC uspeti da se konsoliduje, ali se u ovom momentu moramo nadati i da će motivacija fudbalera Brage opasti.