UEFA Liga šampiona

Kvalifikacije za Ligu šampiona na TV Arena sport: Istorijski trenutak za TSC

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.08.2023 13:30
Kvalifikacije za Ligu šampiona na TV Arena sport: Istorijski trenutak za TSC MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde plasman u Ligu šampiona su obezbedili samim osvajanjem titule u Mozzart Bet Superligi, a drugi srpski predstavnik u ovom takmičenju, TSC kvalifikacije za plasman u grupnu fazu započinje iz Portugala.

Tim iz Bačke Topole će prvi meč 3. kola kvalifikacija za elitno evropsko takmičenje igrati u Bragi protiv portugalskog predstavnika (TV Arena 1 Premium, 21.00), a revanš je zakazan za narednu nedelju.

"Zadovoljstvo je igrati protiv Brage i igrati na ovom nivou. Znamo individualni i kolektivni kvalitet protivnika. Imaju mnogo dobrih igrača, ali sada više volim da kažem da je najjača tačka kolektiv. Defanzivna organizacija veoma intenzivna, ne daje mnogo prostora protivnicima i u ofanzivnom delu ima opasne tranzicije. Braga je jedna od najboljih ekipa na nivou ofanzive koju sam pratio", rekao je trener Žarko Lazetić uoči današnjeg meča.

Ovog utorka na programu je sedam utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, dok će se u sredu odigrati još tri meča u Atini, Bratislavi i Glazgovu.

Kvalifiikacije za Ligu šampiona, 3. kolo

Utorak

Kopenhagen - Sparta 20.00
Rakov - Aris 20.00
PSV - Šturm 20.30 (TV Arena 1 Premium)
AEK - Dinamo odloženo
Ki Klakskiv - Molde 20.45 (TV Arena 2 Premium)
Olimpija - Galatasaraj 21.00
Braga - TSC 21.00  (TV Arena 1 Premium)

Sreda

Panatinaikos - Olimpik 20.00
Slovan - Makabi 20.30 (TV Arena 1 Premium)
Rendžers - Servet 20.45 (TV Arena 3 Premium)