UEFA Liga šampiona

Rodri je heroj Mančester sitija! Nisam igrao dobro u prvom poluvremenu! Inter je ozbiljan tim, ali smo zasluženo slavili

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.06.2023 23:22
Rodri je heroj Mančester sitija! Nisam igrao dobro u prvom poluvremenu! Inter je ozbiljan tim, ali smo zasluženo slavili Tanjug/AP Photo/Thanassis Stavrakis

Strelac pobedonosnog gola za Mančester siti u finalu protiv Intera (1:0) bio je španski vezista Rodri, koji je veoma preciznim udarcem u 68. minutu doneo svom timu titulu evropskog prvaka.

Nakon poslednjeg zvižduka Simona Marčinjaka usledilo je veliko slavlje "građana", mnogo igrača, navijača i članova stručnog štaba je bilo u suzama, a vrlo emotivno ovaj uspeh doživeo je i Rodri:

"Veoma sam emotivan. Ovo je ostvarenje sna. Svi ovi navijače su baš na ovo čekali toliko godina. Oni to zaslužuju, mi to zaslužujemo. Bili smo tako blizu u prošlosti", rekao je Rodri, pa dodao:

"Samo želi da se zahvalim svima. Nije bilo lako. Sudarili smo se sa ozbiljnim timom, na kakav se samo način brane i kakve kontre imaju... Dali smo sve", rekao je Rodri.

Uprkos tome što je postao heroj Sitija, Rodri nije bio zadovoljan svojim performansom u prvom poluvremenu:

"Nisam bio dobar u prvom delu. Finala su takva, ne možete uvek očekivati da igrate dobro. Ima mnogo emocija i nervoze. Imamo velike ambicije, ovo je san. Ovakav momenat se nikada ponovo neće desiti. Nadamo se da ćemo sledeće godine uspeti da ponovimo ovaj uspeh, ali sada zaslužujemo da proslavimo. Ovo je za sve igrače koji su učinili klub još većim", podvukao je Rodri.