UEFA Liga šampiona

I Lionel Mesi i Kilijan Mbape u sastavu Pari sen Žermena za meč sa Bajernom u Ligi šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.02.2023 15:11
I Lionel Mesi i Kilijan Mbape u sastavu Pari sen Žermena za meč sa Bajernom u Ligi šampiona Tanjug/AP Photo/Francois Mori

Lionel Mesi, Kilijan Mbape i Marko Verati će sutra biti na raspolaganju treneru Pari sen Žermena Kristofu Galtijeu za prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Bajerna!

Vešto su krili u Parizu da će ova trojica važnih asova biti van stroja zbog povreda i namenski su ih čuvali u poslednjih sedam dana kako bi fit za jedan od najvažnijih mečeva "svetaca" u ovoj sezoni. Neće biti samo Renata Sančeza i Mukielea, ali njih dvojica i nisu starteri.

Bajern je jedan od najvećih klubova sveta i oni nisu naseli na medijsku priču što je nagovestio i trener Julijan Nagelsman pre dva dana.

"Ono što su u Parizu medicinski govorili o povredama igrača nije bilo najjasnije. Možda su igrali poker i nisu navodili tačnu povredu, tako da mogu da govore da su igrači van meča, a u stvari nisu. Mi ćemo se pripremiti na najbolji mogući način, kao da svi igraju", rekao je Nagelsman i bio je u pravu.