UEFA Liga šampiona

Nejmarov bunt u nevreme, Brazilac se posvađao sa svima pred meč sa Bajernom u Ligi šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.02.2023 11:59
Nejmarov bunt u nevreme, Brazilac se posvađao sa svima pred meč sa Bajernom u Ligi šampiona Tanjug/AP Photo/Daniel Cole

Pari sen Žermen u najvažnijem momentu, pred sutrašnji prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Bajerna na "Parku Prinčeva" (21.00, TV Arena Premium 1), u slaboj formi i u jednoj lošoj atmosferi u svlačionici za koju je zaslužan - Nejmar.

Monako je u subotu glatko pobedio PSŽ (3:1) u derbiju Lige 1 i Nejmar ne samo da nije dao doprinos na terenu, u odsustvu Mbapea i Mesija, bio lider tima, već je reakcijama, kritikama i svađom sa saigračima doprineo novom neuspehu. Kako piše "L' ekip", Brazilac je frustraciju prvo tokom meča iskazivao prema saigračima Vitinji i Ekitikeu, a po završetku utakmice ušao je u verbalni konflikt sa sportskim direktorom Luisom Kamposom. Tresla se svlačionica, kažu svedoci, od njihove žučne rasprave.

 

 

Cela situacija oko Nejmara je samo novi izliv frustracije Brazilca po povraku sa Mundijala gde nije ostvario svoje ciljeve. Njegov karakter je često konfliktan, trener Kristof Galtije i sportski direktor Luis Kampos muku muče od letos sa njim, ali su ga bar do SP u Kataru imali u pravom svetlu na terenu, bez obzira na njegovu netrpeljivost prema Kilijanu Mbapeu.

Parižane sutra očekuje Bajern koji se budi posle lošijeg starta u 2023. godini, a koji će sigurno pokušati da iskoristi činjenicu da Lionel Mesi zbog povrede neće igrati, dok je Kilijan Mbape odradio jedan trening, ali je pitanje da li će biti spreman za meč. Marko Verati i Renato Sančez nisu fit, pa je Galtijeu najmanje trebalo da mu još Nejmar pravi probleme.