UEFA Liga šampiona

Cilj mi je da osvojim Ligu šampiona u dresu PSŽ-a: Kilijan Mbape ne želi da napusti Pariz

komentari (0)

Izvor: tanjug

13.04.2023 11:25
Cilj mi je da osvojim Ligu šampiona u dresu PSŽ-a: Kilijan Mbape ne želi da napusti Pariz Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape izjavio je da mu je naredni cilj osvajanje Lige šampiona sa klubom iz Pariza, prenose francuski mediji.

Mbape je u PSŽ stigao 2017. iz Monaka, ali još nije uspeo da sa "svecima" osvoji najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje. PSŽ je ove sezone u osmini finala Lige šampiona eliminisan od Bajerna.

"Sledeći cilj? Mislim da je to osvajanje Lige šampiona. Već sam igrao u finalu, polufinalu, četvrtfinalu i osmini finala LŠ... Međutim, nikada nisam osvojio LŠ. To je sve što mi je potrebno. Gde će to da bude? Naravno, u Pari Sen Žermenu. Ja sam čovek Pariza i imam ugovor. To znači da ću da osvojim LŠ sa PSŽ-om", rekao je napadač Pari Sen Žermena.

Mbape je ove sezone odigrao 35 utakmica i postigao je 31 gol u svim takmičenjima, a tri gola je postigao i u finalu Svetskog prvenstva protiv Argentine, ali je njegov tim poražen posle izvođenja jedanaesteraca.