Vesti iz fudbala

Real ne pritiska Mbapea: Francuz će sam odlučiti kada će saopštiti da se seli u Madrid

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.04.2024 13:40
Kilijan Mbape proslavlja gol na meču francuskog kupa protiv Rena Tanjug/AP Photo/Thibault Camus
Kilijan Mbape proslavlja gol na meču francuskog kupa protiv Rena

Ceo fudbalski svet sa nestrpljenjem čeka zvaničnu potrvdu informacije da će Kilijan Mbape naredne sezone nastupati za Real Madrid, a kako stvari stoje ona još neko vreme neće dobiti oficijalnu formu.

Prema informacijama koje su objavili mediji u Španiji, čelnici Madriđana su prepustili francuskom reprezentativcu da on odredi tačan datum kada bi to trebalo da se dogodi i ne žele da ga pritiskaju.

Sasvim je izvesno da će se to dogoditi pre početka Evropskog prvenstva u Nemačkoj koje startuje 14. juna, ali najbolji fudbaler Parižana ne želi da govori na tu temu dok PSŽ nastupa u Evropi, odnosno, kao što smo već pisali, dok postoji mogućnost da se dva kluba budu rivali.

 

 

Pred klubom sastadiona "Park prinčeva" je dvomeč protiv Barselone u četvrtfinalu Lige šampiona, a pvi meč je na programu već naredne nedlje, dok se revanš igra 16. aprila.

Dakle, ukoliko su informacije španskih listova tačne, još najmanje dve nedelje neće biti ozvaničen Mbapeov prelazak u Madrid, a ukoliko "sveci" ostvare dobar rezultat u duelima protiv Barselone, to bi moglo da se produži na najmanje još toliko.

Ali, u svakom slučaju, trebalo bi da se dogodi veliko čudo da Francuz karijeru ne nastavi u Real Madridu, a pojedini mediji lak tvrde i da je ugovor potpisan još u februaru i da ima rok važenja pet godina.