UEFA Liga šampiona

Džud Belingam u "oblacima": Uvek sam sanjao da igram ovakve utakmice

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.06.2024 23:51
Fudbaler Real Madrida, Džud Belingam, bio je zatečen pobedom u finalu Lige šampiona. Tanjug/AP Photo/Bernat Armangue
Fudbaler Real Madrida, Džud Belingam, bio je zatečen pobedom u finalu Lige šampiona.

Real Madrid je šampion Evrope 15. put u svojoj istoriji! "Los Blankosi" su posle 90. minuta igre savladali Borusiju iz Dortmunda rezultatom 2:0 (0:0) i tako ponovo podigli "ušati" trofej. 

Golove za Madriđane su postigli Dani Karvahal i Vinisijus Žunior u 74. odnosno, 83. minutu, a kod oba pogotka, strelac je bio Džud Belingam. Momak koji ima tek 20 godina, popeo se na krov Evrope, i sam ističe kako ne može da poveruje u ono što se večeras dogodilo na "Vembliju".

"Uvek sam sanjao da igram ovakve utakmice. Ne mogu da opišem rečima kako se osećam. Ovo je definitivno najbolja noć u mom životu", govorio je u dahu mladi Englez uzbuđen zbog velikog uspeha, da bi potom nastavio u istom maniru:

Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Fudbaler Real Madrida, Džud Belingam

"Prolaziš kroz život i doživljavaš razne stvari, ljudi ti svašta govore, da ne možeš da uradiš neke stvari. Ali možeš. Moj mlađi brat je ovde, gledao je utakmicu, pokušavam da mu budem uzor. Zaista ne mogu to da izrazim rečima kako se osećam…". 

Evidentno je bilo da je ovo najbolji dan u životu mladog fudbalera, a nesumnjivo je da će do kraja imati još mnoštvo sličnih noći.